В истински спектакъл се превърна битката за наградата от 150 000

...
В истински спектакъл се превърна битката за наградата от 150 000
Коментари Харесай

Големият победител в Сървайвър: Много съм горд, че успях да го направя

В същински театър се трансформира борбата за премията от 150 000 лв. и купата " Последният оживял " в " Сървайвър "! Победителят в есктремното риалити Зоран Петровски гостува в студиото на " Тази заран ", с цел да показа за страстите от успеха.

" Това за мен беше най-готиното прекарване в живота. Уникално прекарване, което няма да го не помни в никакъв случай в живота. Много съм горделив, че съумях да го направя ", сподели Зоран.

" Като режисьор си направих режисьорска подготовка. Преди да вляза, изгледах всички вероятни сезони на " Сървайвър " по света и се срещнах с игрите, които се повтарят ", показа той.

" Искам да кажа, че тази игра съм бил всичко, само че не и пълководец. Има хора, които играя с главата; има хора, които играят със сърцето - аз играх със сърцето си ", добави Зоран.

" В нито една секунда не съм помислил дали ще е верен или неверен ход. Когато душата ми каже " Направи го! ", аз го правех, даже да е неверно ", показа той.

" Опитвах се доста да манипулирам, само че не знам до каква степен съм съумял да дирижирам процеса ", признава Зоран.

" В интерес на истината желаех тази игра да я играя глуповато почтено. Исках да съм прекомерно прям и почтен, да не неистина. Това ги сдухваше хората ", показа той.

Зоран показа, че това му е помогнало с множеството от участниците да остане в положителни връзки и до ден-днешен.

" Това беше доста същинска игра с готини страсти ", заключи в края на диалога той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР